AXIS Object Analytics

Idag blir kameror precis som mobiltelefoner allt smartare, den analys som tidigare gjordes via central server kan nu ske ute i kameran, detta betyder för dig att rörelsedetektering och larm kan ske ute i terrängen och bli allt mer exakt. Nya kameror har också extra kretsar för maskininlärning som gör de ännu smartare.

Det går att särskilja mellan fordon och personer och även larma om dessa rör sig enligt ett definierat sätt, ex in-passage av bil men inte ut-passage. Personer som rör sig i ett område, eller för den delen uppehåller sig i ett område.

Läs mer om Axis Object Analytics på Axis; https://www.axis.com/products/axis-object-analytics

Kontakta oss för mer information.

Undvik fellarm med radar

Undvik fellarm med radar

När man har ett större område att bevaka och behöver en säker identifiering av aktivitet så kan vi komplettera med Axis radarenhet. Område upp till 50 meter ut kan täckas av en enhet och området som är under bevakning kan specificeras i systemet. På bilden ser ni bevakning av solcellspark, ett klassisk exempel på område som är en bra bit från bebyggelse och där väktarutryckningar behöver vara säkra.

Milestone XProtect

Nu har vi lagt till XProtect i vårt produktportfölj, som guld-parter till Milestone Systems så kan vi leverera system av alla storlekar.

Kombinationen av Axis kameror och säker och stabil VMS (Video management software) är nyckel till att få maximal utväxling av din investering i videoövervakning.